O nama

/O nama
O nama2022-01-08T23:02:45+00:00


Poduzeće VEDRI POGLED d.o.o. osnovano je 2002. godine u Zagrebu.

Primarni fokus našeg poslovanja je opremanje dječjih igrališta, igraonica, trampolin parkova te sportsko-rekreacijskih površina opremom vodećeg europskog proizvođača trampolina i trampolin parkova Akrobat kojeg ovlašteno zastupamo u Hrvatskoj.

Cilj nam je pružiti funkcionalna rješenja za uređenje dječjih igrališta i sportsko rekreacijskih objekata, te na taj način dati doprinos cjelovitom razvoju djece, sportašima da poboljšaju svoje vještine i da nauče nove tehnike, a odraslima da na ugodan i zabavan način čine dobrobit svom zdravlju.

 Osim opreme nudimo i savjetovanje i izradu idejnih rješenja za sportske objekte, kvalitetu, inovativnost, pouzdanost i najbolje usluge.

Naši trampolini i ostala oprema prilagođena je Vašim potrebama i željama za što boljim provodom, u gradu, na odmoru, u vlastitom vrtu ili parku. Omogućit će Vama i Vašoj djeci ugodu i zabavu na našim igralištima uređenim prema europskim standardima.

Prazna igrališta pretvaramo u atraktivna, dinamična i zabavna obiteljska odredišta.

Trampolini su najatraktivnije sprave za aktivno provođenje slobodnog vremena i vježbanja na otvorenom i zatvorenom prostoru.
Raznovrsne aktivnosti na trampolinu i trampolin parku neodoljivo privlače odrasle, mlade i naročito djecu.
Normativno trampolini su sportska oprema i korištenje trampolina bi uvijek trebalo biti pod nadzorom. Taj uvjet nerijetko je nemoguće ispuniti, pogotovo kada se trampolin postavi na javnom igralištu. Za tu namjenu Akrobat proizvodi trampoline za javnu upotrebu koji ispunjevaju sigurnosne standarde, uključujući normu EN 1176-1.


Akrobat ne samo da proizvodi trampoline, već je i vodeći proizvođač trampolin parkova u Europi.
Ovi se projekti po principu “ključ u ruke” mogu u potpunosti prilagoditi različitim ciljnim skupinama jer uključuju brojne kombinacije elemenata i različite atrakcije. Akrobatovi trampolin parkovi su prilagođeni individualnim željama kupaca, rezultat su vlastitog razvoja, znanja i iskustva s materijalima i funkcionalnostima trampolina. Trampoline proizvode od visokokvalitetnih materijala i dizajnirani da budu najbolji i u pogledu upotrebljivosti i izrade. Svi proizvodi izrađeni su u europskom proizvodnom pogonu od europskih materijala.


Naša usluga uključuje isporuku igrališta, igraonica i trampolin parkova po sistemu ključ u ruke, uključujući planiranje, dizajn, proizvodnju, ugradnju i održavanje. Možete posjetiti trampolin parkove Akrobata u više od 45 zemalja širom svijeta.

 Najnoviji projekt koji možete pogledati u Vašoj blizini je Trampolin park u Zagrebu na 1890m2.


Želimo Vam puno dobrog