Trampolini za javnu upotrebu

//Trampolini za javnu upotrebu
Trampolini za javnu upotrebu2022-03-26T19:38:13+00:00

GALLUS

GALLUS je trampolin par excelence. Trampolin bez zamjerka i mana, zvuči prepotentno – dok ga ne vidite. Kod upotrebe mekan i tih, iznenađujuće ugodan za skakanje, izvanredno čvrsta promišljena konstrukcija, vrhunska zaštitna mreža, mekana strunjača, glatka, neiritirajuća presvlaka.

Dostupan: okrugli u raznim veličinama

Saznajte više

GALLUS FLAT

GALLUS FLAT je nova generacija inground (ukopanih) trampolina. Izrađen iz najboljih europskih materijala, besprijekorne europske izrade. Okvir trampolina je u ravnini s okolnim tlom (flush-to-ground sistem) i time još više pristupačan korisnicima i vizualno privlačan. Konstruiran za intenzivnu upotrebu i maksimalnu sigurnost korisnika često posjećenih lokacija kao što su hoteli, restorani, kampovi, škole, vrtići, igrališta i rehabilitacijski centri.

Dostupan: okrugli u raznim veličinama

Saznajte više

PRIMUS PREMIUM

PRIMUS PREMIUM je kvalitetan, ukopani trampolin, dizajniran da pruži optimalnu sigurnost. Debela zaštitna strunjača, visokokvalitetne opruge i skakača mreža pružiti će mnoge godine zadovoljstva. Primjeren je za početnike, napredne skakače i zahtjevne sportaše.

Dostupan: okrugli i pravokutni, u raznim veličinama

Saznajte više

PLAYGROUND

PLAYGROUND je ukopani trampolin u potpunosti poravnat s tlom i omogućava dosad najsigurnije uvjete za skakače. Idealan je za mlađu djecu, jer nema potrebe za penjanjem na trampolin. U potpunosti se stapa s okolicom, a izgleda odlilčno.

Dostupan: pravokutan 200 x 200 cm

Saznajte više

BATTERY SMALL

BATTERY SMALL su trampolini s više skakačkih polja – veličine 265×265 cm. Battery je modularni – sistemski trampolin koji pruža mogućnost nesmetanog istovremenog korištenja većem broju skakača. Izvrsna zabava na plažama i kampovima, trgovačkim centrima i raznim zabavnim kompleksima.

Dostupan: u različitim kombinacijama oblika i broja skakačih polja

Saznajte više

BATTERY LARGE

BATTERY LARGE su trampolini s više skakačkih polja – veličine 365×265 cm. Battery je modularni – sistemski trampolin koji pruža mogućnost nesmetanog istovremenog korištenja većem broju skakača. Izvrsna zabava na plažama i kampovima, trgovačkim centrima i raznim zabavnim kompleksima.

Dostupan: u različitim kombinacijama oblika i broja skakačih polja

Saznajte više

BATTERY HEXIA

BATTERY HEXIA  su trampolini s više šesterokutnih skakačkih polja – veličina skakačih polja 340 cm (duga dijagonala šesterokuta).
Battery je modularni – sistemski trampolin koji pruža mogućnost nesmetanog istovremenog korištenja većem broju skakača. Izvrsna zabava na plažama i kampovima, trgovačkim centrima i raznim zabavnim kompleksima.

Dostupan: u različitim kombinacijama broja skakačih polja

Saznajte više

TRAMPOLIN PARK

TRAMPOLIN PARK je novi i jedinstven vid zabave – kombinacija vježbanja i zabavne igre na velikoj površini međusobno povezanih horizontalnih polja, trampolina zidova, trampolinskih staza, bazena spužvi… Park Trampolina prava je atrakcija za djecu i odrasle, a osim aktivnog odmora, nudi zabavu i opuštanje.

Dostupan u nebrojenim kombinacijama.

Saznajte više